Aflat în divorţ cu stomatoloaga Doina Crăiuţ, ginecologul Doru Crăiuţ şi-a mai etalat o dată caracterul. Săptămâna trecută, fostul şef de secţie de la Maternitate a găsit cu cale să-şi şicaneze consoarta tăindu-i curentul de la cabinetul stomatologic aflat într-una din casele pe care cei doi le deţin încă împreună pe strada Nicolae Jiga.

Dentista a chemat Poliţia la faţa locului, mai ales că avea în scaun un pacient, iar alţii, programaţi pentru tratamente, îi aşteptau la uşă. Pentru că poliţiştii s-au codit să-l ia la întrebări pe dom' profesor, doctoriţa a angajat pe cineva care s-o rebranşeze la reţea, astfel că a venit rândul bărbatului să apeleze la Poliţie, făcându-i din nou pe pacienţii nevestei să rămână cu gura căscată.

Naşpa e că în timp ce Crăiuţii se dau în stambă ca ţiganii, pacienţii cabinetului de stomatologie ai doctoriţei vor rămâne cu dinţii nefăcuţi şi protezele nepuse de sărbători. Bihorel are o propunere: să vină fiecare pacient cu un generator de curent, ca să nu mai fie la mâna şi toanele domnului doctor.