În perioada 12-14 iulie 2024, stațiunea Băile 1 Mai va fi cuprinsă de valurile muzicii electronice, iar organizatorii Waves Festival au dezvăluit un nou și incitant capitol din povestea sa: alături de alte nume celebre, vom putea fi martori la prestația inconfundabilei și frumoasei MATTN.

Originară din Belgia, soția altui celebru DJ, Dimitri Vegas, MATTN aduce cu ea atât energia vibrantă, cât și talentul său inconfundabil, pentru a încânta publicul Waves Festival.

Cu prezențe memorabile la evenimente de amploare precum Tomorrowland, dar și prin remixurile pieselor unor artiști de renume, ca Ed Sheeran și Calvin Harris, MATTN și-a câștigat un loc de cinste în lumea muzicii electronice.

De asemenea, ea a obținut mult succes și recunoaștere în industria EDM, clasându-se printre primii DJs în lume, conform DJ Mag.

Remixuri captivante la hituri internaționale, inclusiv "Children" și "Girls Just Wanna Have Fun", au cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume, devenind imnuri pe scenele marilor festivaluri.

Pe ritmuri de electro house și progressive house, MATTN se alătură lineup-ului celui mai așteptat eveniment al verii, transformându-l într-o oază de distracție pentru toți participanții.

Pentru mai multe informații și pentru achiziționarea biletelor, vizitați site-ul oficial al festivalului: www.wavesfestival.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!