Forțat să se retragă în civilie în 2017, din cauza trimiterii sale în judecată pentru fals în declarații, după ce și-a ascuns apartenența la masonerie, și pe fondul unui imens scandal de corupție în instituție, fostul șef al Poliției Bihor, chestorul Liviu Popa, a renunțat recent și la funcția de director tehnic al SC Turism Felix, din care trăgea să devină director general după pensionarea, anul viitor, a actualului manager, Florian Serac.

După cum a aflat Bihorel, Popa a demisionat în august din funcția nr. 2 motivând oficial că nu dorea să fie în incompatibilitate, el fiind și membru în Consiliul de Administrație, dar pare că a vrut să-și păstreze măcar această poziție când și-a dat seama că nu va putea deveni director general, cum își dorise.

Fondul de Investiții Transilvania Investments, fosta SIF Transilvania, care deține SCT Felix, a declanșat o procedură de recrutare pentru postul de director general, impunând o vechime de minimum 10 ani ca manager de firmă, experiență în companii cu peste 100 de angajați și în gestionarea de proiecte majore, de peste 10 milioane euro, plus diplomă în Administrarea Afacerilor, constituind un avantaj și o diplomă în Managementul Turistic. Or, fostul șef al Poliției nu se califica.

Prin urmare, neputând fi number One, va trebui să se mulțumească, de data asta, cu ceva mult mai modest...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!