Compania RCS&RDS, condusă de omul de afaceri orădean Zoltan Teszari, vine cu o nouă ofertă extrem de atractivă pentru clienţii săi: iPhone 5 şi Samsung Galasy S III la preţuri cu mult sub concurenţă.

Informaţia, care nu a fost confirmată încă oficial de reprezentanţii companiei, a apărut în mediul online de câteva zile.

Potrivit unei oferte ce poartă însă antetul RDS şi care circulă pe Facebook, distribuită inclusiv de şefa staţiei locale a televiziunii Digi24, Oana Mudura, clienţii concernului pot să-şi achiziţioneze la un preţ de 800 de lei un Samsung Galaxy S III dacă aleg, pentru cel puţin 24 de luni, abonamentul Digi Mobil Smart 12 (care costă 12 euro lunar).

Cei care doresc au posibilitatea să cumpere acest model de telefon şi în 12 rate de câte 70 de lei lunar, în vreme ce preţul de listă al aparatului, fără abonament, se ridică la 2.200 lei la RDS, respectiv la 2.100 în alte magazine.

De asemenea, dacă aleg, tot pentru minimum 2 ani, abonamentul Digi Mobil Smart 20 (care costă 20 de euro lunar), orădenii pot să-şi cumpere iPhone5 16 G la doar 1000 de lei sau în 12 rate lunare de câte 95 de lei, deşi preţul de listă practicat de companie se ridică la 3.500 lei, respectiv, în alte magazine, la 3.200-3.300 lei.

Deocamdată aceste oferte sunt valabile doar pentru Oradea.

Citiţi pe aceeaşi temă articolul "Zoltan Teszari dă lovitura: RCS&RDS vinde cel mai ieftin curent din România"