Doctoriţa drogată care a lovit un poliţist cu maşina şi a gonit cu 190 de kilometri pe Autostradă, noaptea pe contrasens şi cu farurile oprite, a făcut scandal şi după gratii, potrivit România TV. Ea a fost arestată preventiv şi dusă la Câmpina, unde s-a dat cu capul de pereţi, fiind apoi transferată la Jilava.

Între timp, noi detalii despre doctoriţă ies la iveală. Vecinii de bloc erau terorizaţi de femeie. "Într-un timp ne cam punea viaţa în pericol, că lăsase gazele deschise, făcea, drăgea", a povestit un vecin.

"A aruncat odată ţigări şi a luat foc în balcon, probleme cu inundaţia, i-a inundat la baie sau la bucătărie. I s-a părut odată că vede stafii, eu ştiu ce Dumnezeu", a povestit şi administratorul blocului.

Comportamentul medicului le-a pus multe semne de întrebare şi funcţionarilor Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea. "Doamna doctor a avut anumite tulburări de comportament. Am avut diverse sesizări cu privire la serviciile medicale, situaţie care a dus la diferite sancţiuni pe linie profesională", a declarat Mihai Copaci, preşedinte CJAS Vrancea. Cu toate acestea, femeia a practicat în continuare, nestingherită, medicina. În lista de pacienţi ai medicului de familie sunt trecuţi aproape 1.000 de oameni. Medicul şi-a concediat asistenta săptămâna trecută, iar uşa cabinetului a rămas încuiată cu lacătul.

De asemenea, doctoriţa a mai fost cercetată de poliţişti pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa unor substanţe cu efecte psihotrop, halucinogen şi pentru ameninţare, insultă şi calomnie.