Doi bărbaţi au fost transportaţi vineri după amiază la Urgenţe, după ce autoturismul Ford în care se aflau a fost izbit în plin de un TIR, la ieşirea din Săcueni spre Valea lui Mihai.

Potrivit locotenentului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, în urma impactului violent, maşina mică a luat foc, dar, din fericire, nimeni nu a murit.

"În accident au fost implicate 4 persoane. Pompierii au scos victimele din maşina mică, dintre care două au refuzat internarea, iar doi bărbaţi au fost preluaţi de echipajele SMURD şi transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean", a explicat Roşca.

La eveniment au intervenit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă de la Oradea, un echipaj al paramedicilor de la Săcueni, dar şi o autospecială de stingere a incendiilor, tot de la Săcueni.

După producerea evenimentului, în zonă circulaţia a fost blocată pentru o scurtă perioadă de timp.

"Din primele cercetări la locul faptei, un autoturism înmatriculat Bihor, condus de un orădean de 43 de ani, a derapat într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR înmatriculat în Cehia. Doi pasageri din autoturism au suferit leziuni uşoare", a declarat pentru BIHOREANUL inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.