Accidentul s-a petrecut joi noaptea, pe DN 19, în afara localităţii bihorene Tarcea, când o femeie în vârstă de 44 de ani, din Valea lui Mihai, "nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile drum". "Astfel, la ieşirea dintr-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, iar apoi a intrat în coliziune cu un cap de pod", se arată într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

În urma accidentului rutier, cei doi pasageri, un bărbat de 35 de ani, din Valea lui Mihai, şi o femeie de 80 de ani, din Oradea, au decedat.

Se pare că bărbatul era soţul şoferiţei, iar femeia de 80 de ani mama acesteia.

Conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată la spital, viaţa ei nefiind pusă în pericol. "Starea pacientei e bună. A suferit contuzii, a rămas internată, dar nu sunt probleme mari", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz.