Accident groaznic, marţi seară, în Brăila. Doi poliţişti de la Secţia 4 Poliţie Rurală Ianca au murit în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Şuteşti.

Potrivit România24.ro, cei doi agenţi, o femeie şi un bărbat, se aflau în patrulare, iar autospeciala în care se aflau ar fi lovit un copac, deocamdată în condiţii neelucidate.

Cert este că maşina a luat foc, pompierii găsind-o în flăcări.

Inspectoratul General al Poliției Române a confirmat evenimentul, arătând că se fac cercetări la fața locului pentru a stabili circumstanțele tragediei.

"Din păcate, în această seară, doi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca - IPJ Brăila au decedat în urma unui accident rutier. Aceştia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti. Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", a transmis IGPR.

UPDATE:

Cei doi polițiști care au decedat aveau 45 (bărbatul) și 21 de ani (femeia). Poliţistul care se afla la volan mai avea un an până la pensie, iar tânăra poliţistă din dreapta intrase în serviciu în urmă cu numai 5 luni.

"În această seară, colegii noştri Bara Mihai (45 ani) şi Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca - IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceştia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti. ”Din primele informaţii, colegul nostru a pierdut controlul "autospecialei", acele sicrie pe roţi de care vă aminteam într-un articol anterior şi s-a izbit de un copac, după care maşina a luat foc. În urma accidentului, colegii noştri din cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila, aflaţi în timpul serviciului, au decedat, (carbonizaţi). Dumnezeu să-i odihnească în pace!", au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol, potrivit adevarul.ro.