Aproape că nu trece zi în care să nu fie depistaţi drogaţi la volan pe şoselele din Bihor. De data aceasta un tânăr din Israel şi unul din Polonia s-au ales cu dosare penale, după ce au ieşit pozitivi la testarea antidrog în Oradea.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Poliţia Bihor, şoferul din Polonia, în vârstă de 36 de ani, a fost prins miercuri seară, la ora 23.08, pe strada Ciheiului din Oradea, iar cel din Israel, un tânăr de 25 de ani cu reşedinţă în Oradea - joi la ora 01.27, pe strada Primăriei.

Ambii au fost găsiţi pozitivi la testarea rapidă de drog, ei fiind anchetaţi acum pentru că au condus sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv.

"Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor cu caracter psihoactiv. În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal", arată comunicatul.

Informarea mai arată că un alt şofer s-a ales cu dosar penal după ce miercuri dimineaţă a fost prins conducând pe strada Ciheiului, având o concentraţie alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi lui i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!