Promovând educaţia non-formală în rândul elevilor, organizaţia studenţească AIESEC lansează un nou proiect, Grow 1.2, în cadrul căruia 90 de liceeni de clasa a XII-a de la şapte şcoli orădene vor fi instruiţi despre cum să îşi aleagă cariera potrivită.

Pe durata a zece traininguri, liceenii vor afla de la doi studenţi străini, unul din Polonia şi altul din Mexic, ambii membri ai organizaţiei AIESEC la nivel internaţional, cum să-şi organizeze eficient timpul, astfel încât să le ajungă pentru învăţat, dar să le rămână şi pentru distracţie, ce înseamnă să ai propria afacere sau cum să-ţi urmezi vocaţia. Totul pentru a-şi putea stabili obiectivele principale în viitoarea lor carieră. Proiectul se desfăşoară în perioada 29 noiembrie - 28 ianuarie şi are loc simultan în alte 11 oraşe din ţară.

AIESEC organizează acest proiect în parteneriat cu ONG-ul Şcoala de Valori şi cu Fundaţia Dinu Patriciu. Pentru a participa la cele 10 traininguri, liceenii plătesc taxa modică de 10 lei pentru întreg pachetul.