Descoperire macabră, miercuri dimineaţă, în judeţul Arad. Doi tineri în vârstă de 23 de ani au fost găsiţi decedaţi, fiind împuşcaţi, într-un bar din localitatea arădeană Târnova. 

Potrivit Digi24.ro, care citează agenția de presă News.ro, cadavrele au fost găsite de o cunoştinţă a uneia dintre victime, care a sunat la 112. O echipă de poliţiştii şi procurori criminalişti au descins la faţa locului, pentru cercetări.

Decedaţii sunt o femeie şi un bărbat, ambii de 23 de ani. Tânăra lucra în barul în care a fost găsită moartă.

Surse din zonă au declarat BIHOREANULUI că tânărul, pe numele său Rafael, fusese crescut de mama sa singură, și fuseseră de mai mult timp împreună cu Gabriela. Recent se despărțiseră. 

Se pare că, marți seară, tânăra fusese de serviciu, la barul în care a avut loc crima, în vreme ce iubitul ei fusese la un priveghi, organizat, culmea, chiar de către mama sa, pentru o bătrânică pe care o avusese în grijă.

Acum, femeia va trebui să organizeze atât funeraliile pentru acea femeie cât și înmormântarea propriului copil.

Tânăra avea un copil.

Una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori este că a fost vorba de o crimă urmată de o sinucidere. Arma folosită este una artizanală şi a fost ridicată pentru expertiză.

"Expertiza medico-legală şi balistică vor fi hotărâtoare. Dacă se vor găsi gloanţe din acelaşi pistol, atunci rămâne în picioare crima urmată de sinucidere. Poate să justifice o astfel de ipoteză. Mai e o ipoteză fantastică. Vine un terţ şi-i împuşcă. Le urez succes. E o zonă nenorocită aici, interlopă, trafic, răzbunatori. Conflicte pe gelozie. Să fim increzatori în competenţele autorităţilor. Sunt poliţişti care s-au chinuit cu zona asta. Interlopii sunt ca la ei acasă. Nu-i o chestiune simplă", a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi, în direct la Digi24.