O femeie în vârstă de 26 de ani şi un bărbat de 28 de ani au ajuns duminică la spital, după ce au căzut de pe un ATV, pe Bulevardul Decebal, în apropiere de Biserica Emanuel.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.25. „Femeia a suferit un traumatism de bazin, iar tânărul un traumatism de gleznă”, a declarat pentru BIHOREANUL dr. Alexandru Mateoc, purtător de cuvânt al SMURD Bihor.

Bărbatul conducea ATV-ul din direcţia podului Decebal spre Grădina Zoologică şi este vinovat pentru producerea accidentului.

"Un bărbat de 28 de ani din Oradea, în timp ce conducea un motociclu, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat cu roata stânga faţă bordura care desparte cele două căi de rulare a tramvaielor", a declarat comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei bihorene.

În urma impactului, roata ATV-ului s-a rupt, iar şoferul şi pasagera sa au căzut pe şosea. 

Şoferul nu consumase alcool, avea permis de conducere, iar ATV-ul era înmatriculat. "Poliţiştii bihoreni continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a petrecut accidentul", a mai spus Dinu.