Un tânăr de 31 de ani şi iubita sa de 26 de ani din Cherechiu au ajuns sâmbătă la spital, după ce bărbatul şi-a dat foc, iar femeia a încercat să îl salveze.

Potrivit locotenentului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, pompierii au fost înştiinţaţi despre incendiu în jurul orei 10.

"Sosit la adresa indicată, echipajul de paramedici al subunităţii Săcueni a acordat de urgenţă primul ajutor calificat victimelor evenimentului, care se aflau în momentul respectiv în curtea gospodăriei. Bărbatul prezenta arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului, iar femeia - la nivelul membrelor superioare", a precizat Camelia Roşca.

Pompierii au reuşit să stingă focul în scurt timp şi să împiedice propagarea la întreaga locuinţă, astfel că flăcările au afectat doar tavanul bucătăriei, unde se afla individul când şi-a dat foc.

"Cercetările efectuate au indicat faptul că bărbatul s-a autoincendiat", a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU.

Cei doi iubiţi au fost auduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru îngrijiri şi investigaţii amănunţite. Tânărul este în stare foarte gravă.