Actorul Paul Walker, devenit celebru graţie rolurilor din seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious", a murit în urma unui accident de maşină.

Potrivit Mediafax, anunţul a fost făcut sâmbătă, pe pagina pagina oficială de Facebook a actorului de către echipa acestuia, care a precizat că artistul, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten de-al său.

Şoferul a pierdut controlul volanului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles, maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a luat foc instant. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.Presa internaţională scrie că trupurile celor doi au fost carbonizate.

"Nu pot să descriu ceea ce simt, însă simt foarte multă durere, sufletul mă doare cumplit. Nu m-am aşteptat că va veni o astfel de zi, nu mi-aş fi putut imagina aşa ceva. Am vrut să mă trezesc din coşmarul ăsta şi să mă întorc la viaţa mea de dinainte. Steaua mea albastră este în cer. Va avea mereu un loc special în inima mea mereu. Ai făcut istorie! Te iubesc!", a scris fiica actorului, Meadow Walker, 16 ani, pe contul său de Facebook.

Vestea morţii lui Paul Walker a şocat o lume întreagă, numeroase vedete de la Hollywood, printre care actorii Vin Diesel, James Franco, Dwayne Johnson, Jessica Alba şi regizorul Roland Emmerich, exprimându-şi duminică, pe Twitter, regretul faţă de moartea actorului american.