Companiile orădene continuă să se implice în campania municipalităţii "Oradea pune suflet" şi susţin financiar proiecte ale oraşului.

Conform unui comunicat al Primăriei, în ultimele zile ale anului 2012, patru companii au donat, în total, 48.000 de lei pentru construcţia Centrului Oncologic. E vorba de Administraţia Domeniului Public, care a oferit 10.000 de lei, Aledastar Serv, care a donat 7.000 de lei, Instalplus care a donat 6.000 de lei, şi operatorul licenţiat de salubritate al Oradiei, RER Ecologic Service, care a oferit 25.000 de lei. De asemenea, firma Berag a donat diferite obiecte de birotică pentru Creşa nr. 11, în valoare de 470 de lei.

Aceste donaţii se alătură altora făcute de companii orădene în cadrul aceleiaşi campanii. La începutul lunii decembrie 2012, Vandana, Dumexim şi Instalplus au donat 108.000 lei, tot pentru Centrul Oncologic.

Firmele care doresc să contribuie la fondul de solidaritate al oraşului pot accesa site-ul campaniei, www.oradeapunesuflet.ro, unde găsesc toate detaliile necesare.

"Primăria Oradea mulţumeşte celor cinci firme pentru sponsorizările făcute şi pentru exemplul de solidaritate socială pe care îl dau comunităţii orădene", se mai arată în comunicat.