Solistul trupei Celelalte cuvinte, artistul orădean Călin Pop, a lansat cel de-al cincilea CD alături de Soft Records, denumit "Dor de primăvară". Acesta conţine mai multe piese compuse de el, dar şi o melodie cântată pe versurile unei poezii a lui Mihai Eminescu.

După cum sugerează şi titlul, "Dor de primăvară" este un album ce reuneşte piese care vorbesc despre renaşterea naturii după luni grele, despre cum mediul înconjurător prinde din nou culoare şi înveseleşte oamenii. Pe lângă acestea, se mai regăsesc şi alte melodii menite să ajungă în sufletul ascultătorului.

"În fiecare an se nasc noi fiori, noi simţiri, noi tresăriri, de la flori până la lumini. Adunate toate cu dor, din mai multe primăveri ale anilor cei buni. De aici vine inspiraţia", îşi descrie Călin Pop lucrarea.

Albumul este alcătuit din 13 piese, cele mai multe fiind compuse de artistul orădean. „Urma de lumina", de pildă, a fost scrisă de Călin Pop în urmă cu mult timp, ea fiind dedicată naşterii fiicei sale Ambra, în 2007.

Orădeanul este cel care semnează și aranjamentele muzicale şi versurile creaţiilor, cu excepţia piesei cu numărul 6, "La Steaua", ale cărei versuri sunt cele ale poeziei lui Mihai Eminescu cu acelaşi nume.

Călin Pop este cel care se află la chitară, clape, bas, percuţii şi blockflöte, Otto Stanilor la clape, iar Marcel Adrian Cadar tot la clape, pentru câteva melodii.

Coperta de pe faţa albumului găzduiește pictura Mariei Cacioara-Taşnicu numită "Câmp cu flori", fotografiile din interior şi coperta de pe spate aparţin lui Vasile Carja, iar coperta 3 este ilustrată cu lucrarea "Concert Edenic" a lui Gheorghe Ciobanu.

Albumul poate fi cumpărat de pe Mycd.ro la preţul de 30 lei.