Influencerul Dorian Popa, urmărit pe rețelele de socializare de milioane de persoane, mai ales de adolescenți, a rămas fără permis de conducere, dar s-a ales și cu dosar penal, după ce polițiștii l-au testat pentru droguri în trafic și a reieșit că ar fi consumat cannabis.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, citat de presa centrală, Dorian Popa a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere în localitatea Domnești, vineri seară în jurul orei 21.15.

Rezultatele aparatului drug-test au arătat că acesta ar fi consumat cannabis înainte să urce la volan, însă cum rezultatele acestor teste nu constituie mijloace de probă în instanță, șoferul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe bilogice.

„În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, arată comunicatul Poliției.

Deocamdată influencerul de 35 de ani nu a făcut comentarii legat de incident în spațiul public.

Click.ro scrie că, atunci când a fost prins, Popa era îmbrăcat doar în chiloți la volanul unui Lamborghini și le-ar fi spus polițiștilor că a fost la o petrecere unde nu a consumat absolut nimic, însă probabil ar fi inhalat fum.

Vedeta s-ar fi aflat în apropierea casei sale când a fost oprit de agenții rutieri. Ar fi ieșit doar până la magazin să cumpere ceva.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!