Prima etapă a Campionatului Naţional de atletism în sală pentru seniori, tineret şi juniori I, de la Bucureşti, a adus câteva rezultate bune pentru sportivii bihoreni.

Cea mai bună performanţă a realizat-o Dorina Korozsi, de la CS Crişul (antrenor Kadas Karoly), care a reuşit să se impună în proba de 800 de metri cu timpul de 2 minute şi 8 secunde. De asemenea, Korozsi s-a mai situat şi pe locul III în proba de 400 de metri, cu timpul de 57 secunde şi 45 sutimi. Cei doi timpi constituie noi recorduri personale ale sportivei.

"Ne bucură comportamentul Dorinei, care este dătător de speranţe pentru ce va urma în continuare. Noi sperăm să realizeze baremul pentru Balcaniadă şi Campionatul European", a declarat directorul CS Crişul, Ionel Bungău.

La prima etapă a CN de sală, de la Bucureşti, alte clasări pe podium au fost realizate de atleţii săritori de la CSU CSM Oradea, pregătiţi de antrenorii Mariana şi Virgil Preda. Astfel, Andrei Sasca s-a situat pe locul II, cu 7,32 m, la săritura în lungime masculin. Sergiu Foltuţ, cu 6,94 m, Silviu Uivaroşan, cu 6,65 m, şi Rareş Negru, cu 6,32 m, au ocupat locurile VI, VIII, respectiv XIII în aceeaşi probă.

Halai Erika, cu rezultatul de 12,58 m, s-a situat a III-a la triplusalt feminin şi a ocupat locul V, la lungime, cu 6,04 m. Ligia Grozav, cu 1,75 m, a ocupat locul III la înălţime feminin, Cornelia Deiac, cu 6,37 m, tot poziţia a III-a la lungime feminin, Costică Mureşan, cu rezultatul de 9,62 m, de asemenea, locul III, la greutate şi locul VI la 60 m garduri, cu timpul de 9 secunde şi 63 sutimi, Rareş Negru, cu 14,09 m, locul VIII la triplusalt, iar Ion Vasile, cu rezultatul de 1,90 m, s-a clasat al X-lea, la înălţime masculin.