Cea mai valoroasă cursă de alergare a Campionatului Naţional de Atletism de la Piteşti, desfăşurat sâmbătă şi duminică, pe pista sintetică nouă a Stadionului "Nicolae Dobrin" a fost cursa de 800 m plat feminin, o cursă de nivel european, unde a fost implicată şi sportiva de la CS Crişul Oradea, Dorina Korozsi, antrenată de Kadas Karoly.

După o cursă palpitantă, Dorina a obţinut un merituos loc III, ceea ce reprezintă cel mai bun rezultat al ei de anul acesta, 2:03:46. Din păcate însă, deşi a obţinut cel mai bun rezultat din 2014, atleta orădeană a ratat la mustaţă îndeplinirea baremului de participare la întrecerile Campionatului European de la Zurich, dar rezultatul ei rămâne remarcabil.

"Sunt mulţumită de rezultatul obţinut de Dorina, având în vedere startul slab de la începutul acestui an. Regret că nu a reuşit baremul pentru Campionatul European, dar aşa este în sportul de performanţă. Am încredere în ea şi îi doresc mult succes în continuare", a declarat Simona Kadas, sponsorul ei, care a fost alături de sportivă la întrecerile acestui Campionat Naţional.