O femeie în vârstă de 48 de ani din Oradea s-a ales cu dosar penal, după ce a acroşat un biciclist şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Evenimentul s-a produs în cursul zilei de joi, în Marghita, după cum arată un comunicat al Poliţiei Bihor.

Din primele cercetări, şoferiţa "nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire şi a accidentat uşor un biciclist", în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie din municipiul Marghita, pe direcţia Ghenetea - Oradea, înainte de intersecţia cu strada Jean Calvin.

"În momentul producerii accidentului rutier, victima, un bărbat de 74 de ani, din Marghita, se deplasa pe bicicletă în aceeaşi direcţie, a semnalizat regulamentar şi a efectuat un viraj la stânga. În urma impactului, biciclistul a căzut pe carosabil, suferind leziuni uşoare", arată comunicatul Poliţiei.

Informarea notează că, după producerea accidentului rutier, orădeanca şi-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului. Ea a fost "identificată cu operativitate de poliţiştii rutieri marghitani" şi s-a ales cu dosar penal.

"Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier", încheie comunicatul poliţiei.