Handbaliştii de la CSM Oradea profită de întreruperea de câteva săptămâni a campionatului şi în această perioadă vor disputa două jocuri amicale în compania unor formaţii de primă ligă. Este vorba despre confruntările cu HC Minaur Baia Mare şi Poli Timişoara.

Prima partidă amicală pentru elevii antrenorului Sebastian Tudor este programată pentru miercuri, în deplasare, la Baia Mare, cu HC Minaur, o echipă care în urmă cu două ediţii de campionat a fost colegă de serie cu orădenii în Divizia A, dar care acum ocupă primul loc în clasamentul la zi din Liga Naţională, după 8 etape, în care au reuşit să obţină 6 victorii.

Cel de-al doilea amical pentru CSM Oradea este programat tot în deplasare, luni, 3 noiembrie, la Timişoara, cu formaţia locală Poli, o echipă care se situează pe locul VIII în Liga Naţională.

Cele două partide de verificare pentru orădeni, reprezintă şi două meciuri de pregătire în vederea confruntări din următoarea etapă a campionatului Diviziei A, din data de 8 noiembrie, din deplasare cu HC Sibiu, un meci important pentru orădeni, care, dacă se vor impune au asigurat locul II şi se vor putea axa pe meciul de la începutul lunii decembrie, cu liderul clasamentului, HC Adrian Petrea Reşiţa.

După şapte runde în Seria B a Diviziei A la handbal masculin, CSM Oradea se situează pe locul al II-lea.