Clubul Sportiv Tibclau a organizat a 3-a etapă a Campionatului Euroregional de tenis de masă pentru adulţi. Concursul, desfăşurat la sala de sport a Liceul Teoretic "Lucian Blaga", a fost dominat în întrecerile individuale de reprezentanţii clubului maghiar T.E.V.A. Debrecen.

Competiţia, care a reunit la start aproximativ 50 de sportivi, din Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Tăşnad, Debrecen, Vámospércs şi Berettyóújfalu, a debutat cu proba de dublu. În urma disputelor, pe primul loc s-au situat aici Pepei Pal (Debrecen) şi Ioan Tic (Oradea), pe locul II, Bogdan Roman şi Kovacs Ciprian (Arad), iar pe poziţia a III-a, Varady K. Tibor şi Cornel Popescu (Tibclau Oradea).

La individual, după tururile preliminarii s-au format patru grupe a câte 8 sportivi, primi patru din fiecare obţinând calificarea pentru tabloul principal de 16.

În final s-a impus ungurul Kacso Norbert, de la TEVA Debrecen, urmat de coechipierii săi, Pepei Pal, pe locul II, şi Pap Deszo, pe poziţia a III-a. Pe treapta a III-a s-a mai situat însă şi Bujor Ciordaş din Tăşnad.

Punctajul obţinut la acest concurs Euroregional se cumulează la totalul de la concursurile anterioare, programate în lunile ianuarie şi februarie.

Urmatoarea etapă a campionatului va fi programată pe data de 16 aprilie, pentru adulţi, şi 17 aprilie, pentru copii.

Într-o altă ordine de idei, clubul orădean Tibclau organizează selecţie pentru cei care doresc să practice tenisul de masă, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, între orele 18-20, la sediul clubului, pe strada Cazaban, nr.51 (lângă blocul pensionarilor).