Două femei, una de 36 de ani și cealaltă de 39 de ani, sunt în stare gravă după accidentul teribil petrecut în zorii zilei de miercuri pe DN76, în Drăgănești, ambele suferind traumatisme la nivelul capului, toracelui și abdomenului, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, dr. Hadrian Borcea, șeful UPU și SMURD Bihor. 

Amintim că șase persoane au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor după un accident în care au fost implicate două autoturisme și un TIR.

„Două femei sunt în stare gravă, cu traumatisme la nivelul capului, toracelui și abdomenului și leziuni ale organelor interne, una dintre ele a necesitat asistare respiratorie. Ambele vor fi internate probabil în secția de Terapie Intensivă”, a precizat dr. Borcea. 

O a treia femeie, cea care se afla la volanul mașinii în care cele două victime rănite grav erau pasagere, a suferit și ea răni. Mai precis, un traumatism la nivelul membrelor, o fractură de antebraț și contuzii la cap și torace. 

Cei trei bărbați aflați în celălalt autoturism au suferit răni mai ușoare. „Doi dintre ei au contuzii și escoriații și nu vor rămâne internați, iar pentru al treilea așteptăm rezultatele unor investigații”, a precizat șeful UPU SMURD Bihor. 

În același timp, polițiștii fac investigații pentru a stabili cum anume s-a petrecut impactul puternic între cele două autoturisme și un TIR.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!