Două autoturisme au fost avariate duminică seară, după ce doi copaci au căzut peste ele. "Două echipaje ale pompierilor militari aparţinând Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuţi peste autoturisme din cauza furtunii. Prima intervenţie a fost solicitată în jurul orelor 00:00, pe strada Moldovei, iar a doua intervenţie s-a desfăşurat pe strada Cazaban", arată un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Pompierii au mai intervenit, sâmbătă seară, la un incendiu produs într-un apartament de pe strada Sf. Ap. Andrei, soldat cu pagube minore. Cel mai probabil focul a izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă nesupravegheată.

Un alt incendiu s-a desfăşurat vineri după amiază la o locuinţă din Marghita. Popierii au intervenit cu două autospeciale, şi focul a fost tins în aproximativ 10 minute. "Valoarea pagubelor a fost estimată la circa 5000 lei, în schimb valoarea bunurilor salvate se ridică la aproximativ 300.000 lei", mai arată comunicatul ISU.

Cauza probabilă a producerii acestui incendiu este un scurt circuit electric.