Italianul Massimiliano Cornacchia, hair-stylistul personal al Monicăi Columbeanu, dar şi a altor vedete a ajuns joi seară la Oradea, pentru a-şi demonstra măiestria, sub cupola mare a centrului comercial Lotus.

Împreună cu gazda evenimentului, Beatrice Szuhai, Massimiliano a pornit, înainte de toate, în căutarea celor mai stilate prezenţe feminine care se aflau în acel moment la cumpărături în Lotus Center, în cadrul campaniei "Style hunter".

"O frumoasă blondă a fost aleasă după câteva zeci de minute de căutări şi, pe lângă premiul oferit de magazinul Justin's, a fost invitată şi la o şedinţă de hair-styling marca Massimiliano Cornacchia. Apoi a venit rândul unei brunete să ia loc pe scaunul hair-stylistului care coafa, dansa şi distra publicul în acelaşi timp", afirmă Angela Molnar, responsabil marketing la Lotus.

Pe lângă demonstraţiile de coafuri, publicul a râs alături de artisul de stand-up cunoscut sub numele de Tibi Neuronu, care are în palmares numeroase apariţii în emisiuni televizate şi în angajamente în sute de spectacole de club.