Andrada Borcheş (20 de ani) şi Alexandra Hadade (21 de ani) sunt cele două orădence care au ajuns între cele 20 de finaliste ale concursului Miss Universe România, fiind selectate din peste 700 de pretendente, în cadrul caravanei "Miss Universe poţi fi chiar tu". Andrada va intra în concurs cu numărul trei, iar Alexandra cu numărul 11.

Manechine ale agenţiei M Models din Oradea şi apariţii la rubrica Frumoasele Bihorului, în BIHOREANUL, tinerele vor concura, vineri seara, la Hotel Residence din Bucureşti în finala cunoscutului concurs de frumuseţe, încercând să câştige coroana Miss Universe România şi, odată cu ea, dreptul de a reprezenta ţara la finala mondială a concursului, în Sao Paolo, Brazilia.

Dacă în privinţa câştigătoarei titlului se va pronunţa un juriu format din specialişti, orădenii le pot ajuta pe cele două să obţină titlul de Miss Popularitate, trimiţând un SMS cu numărul de intrare în concurs al acestora, la numărul 1261. Tariful unui mesaj este de 1 euro la care se adaugă TVA.