Din 1 august, timp de două săptămâni, Hotel President din Băile Felix organizează prima ediţie a Festivalului Berii President în colaborare cu mărcile Tuborg, Carlsberg şi Holsten.

Atât turiştii cazaţi în Băile Felix şi 1 Mai cât şi orădenii sunt aşteptaţi să servească cârnat nemţesc, mici, ciolan, pui rotisat, dar şi viţel la proţap, preparat de bucătarii hotelului.

Mâncarea şi berile, printre care şi un sortiment de bere nefiltrată, se vor găsi la standurile amenajate în campingul de la President, unde, pe scena înconjurată de o terasă cu peste 900 de locuri, se vor ţine şi o serie de concerte. "Este important să se ştie că intrarea este gratuită, nu percepem niciun fel de taxă", a precizat Fekete Dumitru, director executiv al Hotelului President.

În cadrul petrecerilor, pe scenă vor urca numeroşi artişti români precum formaţia Direcţia 5, care va cânta în prima zi a festivalului, de la ora 22, Compact, programată pentru 2 august, la aceeaşi oră, sau Desperado, care vor cânta în seara de 13 august de la ora 21.30.

De asemenea, la festival vor cânta şi Lucian Drăgan, care va susţine recitaluri din data de 8 până în data de 12 august, de la ora 20.30, Văru' Săndel, care va urca pe scenă pe 1 august de la ora 20.30, şi cântăreaţa Carmen Şerban, care va cânta pe 8 august, de la 21.30.

În fiecare seară de marţi, joi şi duminică, Radu Moş va fi cel care va întreţine atmosfera cu glumele lui, în timp ce în fiecare seară a festivalului, formaţia Hotelului President, Florin Boldiş Band va susţine un recital.

Pe tot parcursul serbărilor, hotelul va pune la dispoziţia turiştilor un omnibuz, tras de cai sau de o maşină de epocă, care va face curse permanente prin Băile Felix şi 1 Mai.