Surorile gemene Vicky şi Valerie Darger sunt atât de apropiate încât nu au nicio problemă în a-şi împărţi soţul, pe Joe, atât una cu cealaltă, cât şi cu o verişoară. Cei patru au o relaţie poliamoroasă, trăiesc toţi într-o singură casă şi îşi cresc împreună cei 24 de copii, potrivit Daily Mail, citat de Realitatea.net.

Membrii familiei Darger sunt mormoni fundamentalişti din statul Utah şi susţin că între soţii nu există probleme. Femeile au dormitoare separate pe care bărbatul le vizitează pe rând.

Vicki e măritată cu Joe de 22 de ani, iar sora ei Valerie a intrat în familia Darger ca cea de-a treia soţie, acum 12 ani pentru că "faptul că era bun cu sora mea a fost un semn că o să fie bun şi pentru mine", a declarat aceasta.

Când Joe avea 18 ani a început, în paralel, relaţiile cu Vicki şi verişoara sa Alina pe care le-a luat de neveste într-o ceremonie comună în 1990. 10 ani mai târziu, cele două femei l-au încurajat pe bărbat să o ia de nevastă pe Valerie. "Faptul că era sora geamănă a lui Vicki a fost ciudat, amândouă se purtau la fel. Dar soţia mea mi-a deschis ochii în privinţa asta", mărturiseşte Joe.

Cei trei au scris împreună o carte, "Love Times Three" (Dragoste x Trei), pentru că speră să ajute oamenii să scape de prejudecăţi şi că cei din jurul lor vor accepta poligamia.