Polițiștii caută două tinere din Bihor care au plecat de acasă fără se mai întoarcă, una din Tinca, iar cealaltă din Salonta. Kiss Alexandra Friderika are 17 ani, iar Varga Barbara Zsuzsánna are 20 de ani.  

Minora a plecat de acasă, din Tinca, luni dimineața, în jurului orei 8, fără să se mai întoarcă. 

Familia fetei a anunțat poliția marți, în jurul orei 11, despre dispariția acesteia. Alexandra are aproximativ 1,55 înălțime, circa 40 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, de lungime medie. Purta o pereche de blugi gri închis, bluză sport gri deschis, cu glugă, geacă cu model floral și pantofi sport negri.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a transmis IPJ Bihor. 

Fata de 20 de ani din Salonta, Varga Barbara Zsuzsánna, a plecat, la rându-i, de acasă luni dimineața, în jurul orei 9.40, și nu s-a mai întors. Familia a sesizat Poliția marți în jurul prânzului cu privire la dispariția fetei. 

Barbara are 1,50 metri înălțime, are aproximativ 40 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi albaștri, păr blond, de lungime medie. Când a plecat de acasă purta o geacă neagră, pantaloni negri, de catifea, și bocanci crem, cu talpă neagră. Ea are și un rucsac albastru. Și în acest caz cei care au informații cu privire la fată sunt îndemnați să sune la 112. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!