Campionatele Naţionale pe echipe tineret U23 şi întrecerile naţionale de luptă la sol (ne-waza), desfăşurate în perioada 25-26 noiembrie la Baia Mare, au adus sportivilor orădeni trei clasări pe podium, dintre care două au fost pe cea mai înaltă treaptă, iar cea de-a treia pe poziţia secundă.

La Naţionalele pe echipe, formaţia feminină orădeană a CSM LPS Bihorul JC Liberty a câştigat competiţia, după ce şi-a învins toate adversarele cu 5-0, doar în finală, în faţa celor de la CSM Cluj, impunându-se cu 3-2.

Totuşi, evoluţia din finală este una de remarcat, căci elevele antrenorilor Aurelian Fleisz, Alexandru Goncearenco şi Emil Morar au fost conduse la început cu 2-0, iar mai apoi au reuşit să întoarcă situaţia şi să se impună cu 3-2.

Componenţa echipei campioane a fost: Ioana Matei şi Patricia Petraş (52 kg), Andreea Florian (57 kg), Georgiana Pantea (63 kg), Lorena Podelenczki şi Mădălina Pantea (70 kg) şi Ramona Ene (+78 kg).

În întrecerile individuale a Campionatelor Naţionale de luptă la sol, desfăşurate în ziua a doua, Mădălina Pantea (+63) s-a descurcat excelent, reuşind să-şi învingă toate adversarele şi să termine în frunte, devenind campioană naţională.

O comportare bună a avut-o şi Patricia Petraş, situată a II-a, la 52 kg. Deşi avea obiectivul adjudecarea titlului, până la urmă şi medalia de argint este mulţumitoare pentru Patricia.

"Am obţinut primul titlu cu această generaţie la tineret. Fetele au avut un parcurs foarte bun până în finală, învingând toate adversarele la zero. În ultimul act ne-a fost ceva mai greu, cu echipa din Cluj, dar am reuşit să întoarcem situaţia. Vreau să le felicit pe fete", a declarat, la întoarcere, antrenorul Aurelian Fleisz.