DoubleTre by Hilton Oradea se implică în campania Careers @ Hilton Live, cel mai mare eveniment de cariere din Europa, organizat în peste 100 de hoteluri Hilton din 25 de ţări.

În cadrul proiectului, angajanţii concernului au misiunea să inspire şi să informeze tânăra generaţie asupra oportunităţilor pe care le poate oferi industria ospitalităţii, ajutându-i să-şi descopere abilităţile necesare pentru obţinerea unui loc de muncă în general şi oferindu-le informaţii realiste cu privire la carieră, lume şi viaţă.

"Echipele noastre de experţi vor împărtăşi direct din experienţa lor miilor de tineri din regiune, ajutându-i să creeze astfel o punte de legătură cu un profesionist dintr-un domeniu sau poziţie la care probabil nici nu s-au gândit până atunci", arată un comunicat al DoubleTree by Hilton Oradea.

Astfel, hotelul orădean va găzdui, în perioada următoare, mai multe evenimente la care vor fi invitaţi să participe elevi care vor vizita hotelul şi vor primi sfaturi practice de la profesioniştii de aici. În plus, reprezentanţii hotelului se vor deplasa în şcoli şi la alte evenimente publice pentru a împărtăşi din experienţele lor personale.

Startul a fost dat luni, la Târgul de Cariere desfăşurat la Lotus Center. În plus, pe 25 aprilie, elevii de la trei şcoli din Oradea vor vizita hotelul şi vor participa la activităţi desfăşurate în cadrul departamentelor operaţionale (restaurant, bucătărie, spa), respectiv la atelierul de CV-uri, un proiect în care vor învăţa să-şi creeze şi îmbunătăţească CV-ul.

Detalii legate de evenimentele desfăşurate în cadrul campaniei la DoubleTree by Hilton Hotel Oradea, la adresa de mail oradea.hr@hilton.com, la telefon: 0259 259 259 sau pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/hiltoncareers. Cei care vor să afle detalii legate de posturile vacante în Hilton Worldwide pot accesa www.hiltonworldwide.com/careers.