Un bărbat de etnie romă este căutat de poliţiştii orădeni, după ce în cursul zilei de luni a furat o poşetă în care se aflau aproximativ 6.300 de lei, dintr-un fast food.

Întreaga scenă a fost suprinsă de camerele de supraveghere ale localului, care arată cum tâlharul îşi pândeşte victima, îi dă târcoale de mai multe ori, iar apoi, într-un moment de neatenţie a femeii, sustrage pur şi simplu poşeta. Se pare că individul a fost ajutat de un complice, care a intrat la un moment dat în local pentru a încerca să îl acopere.

Potrivit site-ului infooradea.ro, care a făcut publice imaginile, evenimentul s-a petrecut luni dimineaţă, pe strada Republicii nr. 29, iar în poşetă erau toate economiile de o viaţă a doi pensionari.

Se pare că femeia a fost pândită de hoţi încă de când a scos suma de bani de la bancomat. După furt, aceştia s-au făcut dispăruţi într-un taxi.

Sursele BIHOREANULUI spun că victima este din Vadu Crişului şi venise la cumpărături împreună cu fiul ei. Ea a apucat să scoată 7.000 de lei din bancomat, din care a cheltuit 700 de lei pe haine.

"S-a depus o plângere la Poliţia Municipiului şi se fac cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului", a precizat luni seară comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Vezi întreaga scenă aici!