Înmormântarea orădeanului Zoltan Luncan va avea loc sâmbătă de la ora 16, la Cimitirul Rulikowski. Dr. Zozo, unul dintre pionierii tuningului de maşini în România, a murit în urmă cu câteva săptămâni în Anglia, după ce a căzut de pe un acoperiş pe care se urcase să-l repare, de la o înălţime de câţiva zeci de metri.

Până de curând aducerea lui în ţară pentru înmormântare nu era sigură. Cei care doresc să-şi ia rămas bun de la orădeanul supranumit "părintele tuningului" o pot face vineri seara de la ora 19, la Capela Orăşenească din Cimitirul Rulikowski, la slujba de priveghi.

Sâmbătă, de la ora 13, pasionaţii de tuning din Oradea, dar şi din mai multe oraşe ale ţării se vor întâlni, pentru a-l omagia pe Zoltan Luncan, în parcarea hipermarketului Real II. Cei care vor dori să-l conducă pe ultimul drum pe Dr. Zozo vor participa apoi la slujba de înmnormântare, care va începe de la ora 16, la Cimitirul Rulikowski.

Dr. Zozo a organizat primul show de tuning din ţară, la Biharia, în urmă cu 11 ani şi a fost campion naţional la "tuning&stereo". El a fost unul dintre cei mai căutaţi meseriaşi de maşini din ţară, datorită îmbunătăţirilor originale pe care le făcea.