Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat convins că dezvăluirile făcute de Press One, privind plagierea de către ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a tezei de doctorat, nu sunt o coincidenţă, în contextul în care marţi urmează să fie dezbătută în Camera Deputaţilor moţiunea simplă pe sănătate depusă de PNL şi USR, scrie news.ro.

Totodată, Dragnea a spus că plagiatul "e o problemă mai veche care ar fi fost rezolvată". 

"Nu sunt la curent în detaliu, dar am înţeles că e o problemă mai veche care ar fi fost rezolvată, nu ştiu. Sigur, nu cred că e o coincidenţă cu faptul că mâine (marţi – n. red.) se discută subiectul Sănătăţii în Parlament. Dar repet, premierul are toată deschiderea din partea partidului, sã analizeze şi să facă propuneri”, a spus Dragnea, întrebat despre posibilitatea ca ministrul Sănătăţii să fie remaniat în urma acuzaţiilor de plagiat.

Citeşte despre dezvăluirea făcută de Press One pe tema plagiatului comis de Florian Bodog în lucrarea de doctorat în articolul: Ministrul copy-paste: Bodog, prins că a plagiat două treimi din doctoratul dat în Ştiinţe Economice