Povestea Ralucăi Boloş a început în şcoala generală, când, alegându-şi cuvintele cu grijă, i-a scris o declaraţie de dragoste unui coleg.

În versuri.De atunci, scrie aproape în fiecare zi poezii romantice. Se declară inspirată de Eminescu şi îşi dezvoltă, în acelaşi timp, şi talentele de prozator, scriind un roman - cum altfel - de dragoste, intitulat "Să nu uitaţi că ne iubim".

"Pilda iubirii"

Raluca a început să-şi pună sentimentele în versuri când avea doar 13 ani. De atunci a "inventat" peste o sută de poezii, toate romantice. Aşa, ca firea ei. Nu degeaba poetul ei preferat este Eminescu.

De altfel, a scris şi o poezie cu 101 de catrene, "Povestea de iubire" a ei întrecând astfel, în numărul de strofe, "Luceafărul". Dar când vorbeşte despre pasiunea pentru rime, primele versuri care-i vin în minte sunt cele ale poeziei "Pilda iubirii", una dintre primele creaţii. "Să zâmbească cei care pe lângă noi vor trece / Să înveţe să iubească cei cu suflet rece", recită ea visătoare.

Adolescenta crede că îndrăgostiţii se pot regăsi în versurile sale, aşa că a hotărât să-şi adune cele mai bune producţii într-un volum pe care să-l publice. În aşteptarea unui răspuns de la o editură, a început să lucreze şi la un roman. Nu dă detalii, fiindcă vrea să păstreze misterul. Dezvăluie doar că volumul "Să nu uitaţi că ne iubim" descrie idila unor tineri, începută precoce, pe băncile şcolii primare...

Cover Girl

Raluca este acum elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, clasa de filologie-jurnalism. Spune că va merge mai departe pe prima specializare, pentru că meseria de jurnalist ar fi prea dură pentru o romantică incurabilă precum ea.

O romantică mondenă, totuşi, deoarece tânăra are convingerea că o carieră în domeniu i se potriveşte de minune. "Sunt Leoaică, îmi place să fiu în centrul atenţiei", mărturiseşte ea, drept pentru care a început un curs la agenţia Graziela Models. Conştientă însă că nu-i destul de înaltă pentru a ajunge pe podium, adolescenta spune că se va axa pe joburi de fotomodel. Se simte în largul ei în faţa aparatelor foto şi se visează pe coperţile revistelor glossy.

Peste toate, cel mai important rămâne, cum era de aşteptat, un amănunt: e îndrăgostită lulea. Nu face un secret din asta şi speră că romanul iubirii ei va avea un final fericit...


IUBĂREAŢA
Raluca Boloş

vârstă: 17 ani
înălţime: 1,62
ochi: căprui
zodie: Leu
greutate: 44 kg
măsuri: 84-58-84
hobby: dansul, călătoriile