Chiar dacă părinţii îi spun întruna că actoria nu-i garantează o carieră, Teodora Bara e gata să rişte pentru a-şi împlini visul: acela de a apărea pe afişele filmelor şi spectacolelor de teatru.

Primii paşi i-a făcut de mult, iniţiindu-se în secretele artei dramatice la o şcoală particulară şi încercându-şi norocul la o serie castinguri pentru televiziune. Deşi până acum succesul a ocolit-o, frumoasa pistruiată speră că într-o zi va ajunge preferata spectatorilor...

Pe ecrane

Elevă în clasa a XI-a la Liceul de Artă, unde învaţă la profilul Arhitectură, Teodora şi-a schimbat radical planurile pentru viitoarea carieră. Brusc, s-a decis să părăsească lumea măsurătorilor pentru a se aventura în boema teatrelor şi în palpitantul univers al platourilor de filmare.

Hotărâtă să urmeze actoria la Bucureşti, Dora a început să se pregătească din timp. După ce o perioadă a făcut teatru experimental, acum exersează în cadru organizat, la şcoala privată "Pigmalion Art" din Bucureşti, care îşi trimite profesorii la Oradea săptămânal, pentru a ţine cursuri la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Pentru că orice apariţie e în acelaşi timp o şansă de a fi remarcată, orădeanca e gata să-şi înceapă ucenicia pe micile ecrane. La sfârşitul anului trecut, s-a înscris la un casting realizat de producătorii emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani", aflaţi în căutarea unei fete ce urma să apară într-un videoclip al vedetei R&B Connect-R. Dora a fost selectată între primele 15, însă castingul s-a oprit şi filmarea n-a mai avut loc nici până în ziua de azi...

În căutarea rolului

Departe de a se descuraja, Dora a dat probe, la un alt casting, pentru a deveni "Fata de la meteo" pentru postul B1TV. Aici a eşuat. "Depinde foarte mult de noroc şi, bineînţeles, trebuie să încerci şi să mergi tot timpul la castinguri. Şi marii actori fac aşa...", explică ea, deloc dezarmată.

Până la următoarea şansă, colaborează cu agenţia Mr M Models. Deşi nu are nici pretenţii şi nici ambiţii de manechin, tânăra a câştigat toamna trecută titlul de Miss Top Auto, semn că se descurcă mai mult decât bine.

Între timp, ajunsă la vârsta majoratului, s-a grăbit să devină şoferiţă cu acte în regulă, dar nu a apucat să îşi pună în practică abilităţile la volan. Deşi a primit de la părinţi maşina visurilor, un Volkswagen Beetle din 1964, roşie, aceasta e încă la recondiţionat. Fană declarată a maşinilor clasice, Dora abia aşteaptă să ia cu asalt şoselele la volanul "broscuţei". Poate chiar în drumul spre cariera visată...


SEXY-DRIVER
Teodora Bara

Vârstă: 18 ani
Ochi: căprui
Înălţime: 1,68 m
Zodie: Scorpion
Măsuri: 95-63-93
Greutate: 58 kg
Hobby: actoria, dansul