Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reţinut vreme de 24 de ore de poliţişti după ce a fost prins în timp ce şofa pe strada Universităţii din Oradea, chiar dacă se drogase şi, pe deasupra, avea şi permisul suspendat. 

„Luni, 27 iunie a.c., la ora 18.25, pe strada Universităţii din municipiul Oradea, poliţiştii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 26 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obţinut la testarea rapidă de drog. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri orădeni, s-a constatat că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice", se arată într-o informare transmisă marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

În aceeaşi informare se arată că şoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive. 

De asemenea, acesta a ajuns, temporar, după gratii. "În urma administrării probatoriului, poliţiştii Serviciului Rutier l-au reţinut pe bărbatul de 26 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor", arată IPJ. 

În cauză a fost întocmit dosar penal. Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!