Municipalitatea a anunţat miercuri că, în urma procedurii de achiziţie publică, lucrările de modernizare a străzii Islazului vor fi executate de firma Drumuri Orăşeneşti, care s-a prezentat cu o ofertă de 560.000 de lei, fără TVA.

La licitaţie au mai participat firmele Selina, Gauss Topo, Instalvest, Compania Romprest Service şi asocierea Crişana Pro Construct cu Crito Prod.

"Comisia de evaluare a analizat propunerile financiare sub aspectul preţului cel mai scăzut, oferta declarată câştigătoare a contractului de achiziţie publică fiind cea depusă de ofertantul SC Drumuri Orăşeneşti SA. Termenul de execuţie este de două luni de la primirea ordinului de începere", se arată în comunicatul Primăriei.

Decizia comisiei de evaluare a ofertelor poate fi contestată până pe 12 martie, iar data estimată pentru semnarea contractului de achiziţie publică este 16 martie.

"Prin modernizarea străzii Islazului se va asigura scurtarea accesului rutier din zona centrală şi din cartierul Nufărul în zona hypermarketului Real şi descongestionarea intersecţiei de pe drumul de centură. Totodată, scurtarea timpului de transport va conduce la reducerea poluării aerului şi la îmbunătăţirea siguranţei circulaţiei în municipiul Oradea", susţin reprezentanţii municipalităţii.