Orădenii interesați de viețuitoarele care se întâlnesc în orașul lor sunt invitați, marți, la o dublă-lansare, organizată de Asociația Aqua Crisius.

Este vorba despre cartea „Peștii Crișului Repede în Oradea” și albumul foto „Viața sălbatică a Oradiei”, ambele realizate cu sprijinul Municipiului Oradea și al Consiliului Local Oradea.

Cartea, avându-i autori pe Andrei Togor și Mihnea Moraru, prezintă, inclusiv cu imagini deosebite, cele 35 de specii de pești întâlnite în municipiul Oradea, iar albumul cuprinde imagini spectaculoase ale elementelor naturale surprinse în urbea de pe malurile Crișului Repede, realizate de pasionați fotografi bihoreni și nu numai.

Ambele publicații vor fi prezentate de către autori și de alți specialiști: Diana Cupșa și Ilie Telcean de la Facultatea de Științe din cadrul Universității din Oradea și Călin Lațiu de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj – Napoca.

Dubla lansare va avea loc marți, 19 decembrie, de la ora 17. Intrarea este liberă, în limita a 100 de locuri, iar participanții vor primi gratuit ambele volume.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!