Un concert de pricesne va avea loc în Duminica Floriilor, de la ora 17, în Sânmartin, la Biserica „Buna Vestire”, cu sprijinul preotului paroh al acesteia, Origen Sabău.

Concertul este dedicatul tuturor celor care doresc să se pregătească sufletește pentru Sărbătorilor de Paști.

„Încercăm să aducem în sufletele oamenilor căldură, emoție spirituală și apropiere de Domnul nostru Iisus Hristos, prin pricesnele interpretate de către artiști locali”, a spus gazda și organizatoarea evenimentului, interpreta Corina Marta.

Printre artiștii care vor evolua se numără soliștii Florina și Florin Mariș Hinsu, profesori la Facultatea de Arte din Oradea, Cvartetul Espressione, Corul „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”, coordonat de Loredana Pantea, alături de care vor evolua și Christina Pantea, precum și interpreta Maria Matei.

Pe lista artiștilor invitați se mai află și Grupul Vocal Corintenii, coordonat de profesorii Aurica și Lucian Florin Bonțu, de la Liceul de Arte Oradea, și o parte dintre elevii acestora, tinerii soliști: Ianis Sereș, Alexia Alb, Roberta Alb, Patricia Boiț, Oana Berdie, Olimpia Cotrău și Yasmina Sculschi.

„La eveniment sunt așteptați toți iubitorii de muzică liturgică înainte de intrarea în Săptămâna Mare care anunță Sfintele Sărbători de Paști. Intrarea este gratuită”, mai transmit organizatorii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!