Două dintre mallurile orădene programează, duminică, câte un concert gratuit, programat la aceeaşi oră, 18.

Astfel, la Oradea Shopping City, pe scenă vor urca membrii trupei Vunk, care se vor prezenta în faţa publicului cu melodii precum "Pleacă", "Scapă-mă de ea" ori "Lacrimi de cognac".

Concertul va încheia prima ediţie a unui nou concept de evenimente la OSC, "Fun Day", eveniment în cadrul căruia duminică amiază vizitatorii mallului vor putea juca gratuit bowling şi biliard, şi vor viziona, tot gratuit, mai multe comedii la Cinema Cortina.

"Nici cei mici nu au fost uitaţi, pentru ei fiind pregătită o petrecere magică de la care nu vor lipsi magicianul şi asistenta acestuia, care îi vor învăţa pe copii trucuri de magie şi îi vor antrena în multitudinea de concursuri cu premii oferite de magazinele OSC", se arată într-un comunicat al organizatorilor. Din programul de distracţie vor face parte şi cocktailuri gratuite, clovni, face painting şi baloane.

La aceeaşi oră, în celălalt capăt al oraşului, Lotus Center, în zona de de entertainment de la etajul centrului comercial, Andra, una dintre cei mai în vogă cântăreţe din ţară, va cânta melodii precum "What about us", "Dragostea rămâne" ori "K la meteo".

Spectacolul face parte din evenimentele organizate pentru a marca 10 ani de existenţă a Lotus Center.