Durerile mari de spate l-au făcut pe Dumitru Dragomir să apeleze la medicul orădean Mircea Lucaciu, fostul doctor al echipelor de fotbal Steaua şi Dinamo dar şi al naţionalei de handbal masculin, pe vremea când România se bătea pentru Cupa Mondială.

Dragomir, şef al Ligii Profesioniste de fotbal, nu a dorit să se ştie despre sosirea sa la Oradea, însă, în cele din urmă, pus pe picioare de Mircea Lucaciu, a declarat: "Scumpilor, am avut dureri groaznice, dar după trei şedinţe cu Lucaciu m-am simţit alt om. Păi, de ce credeţi că am mai şi slăbit? Ca să dau burta jos să nu forţez spatele, dar cât să mai slăbesc?", a declarat Dragomir, însoţit pe întreaga perioadă a şederii sale la Oradea, de joi până duminică, de Alexandru Boc, vicepreşedintele LPF.

"Domnul Dragomir are probleme destul de serioase însă mă bucur că s-a simţit mult mai bine după câteva zile. Oricum, a promis că se va întoarce pentru o perioadă de tratament de zece zile", a afirmat Mircea Lucaciu, deţinătorul cabinetului Medica Sport.