Laura Cosoi şi Smiley au decis să se despartă, după o relaţie care a durat peste cinci ani, dar faptul că nu mai formează un cuplu nu îi va împiedica să aibă proiecte profesionale comune.

"După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi", se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

Cu toate acestea, o colaborare este pe lista proiectelor lor profesionale de viitor.

Relaţia dintre cei doi a început acum cinci ani, pe platourile de filmare ale serialului difuzat de Pro TV, "Cu un pas înainte". După ce au flirtat o perioadă, cei doi şi-au dat seama că se potrivesc şi au renunţat la partenerii lor de atunci. Laura l-a părăsit pe Matei Strata, fiul unui milionar din Iaşi pe care, mai apoi, l-a caracterizat destul de dur: "Mă plictisea, nu ştia să glumească, în timp ce Smiley mă face să râd şi ştie să mă facă fericită", iar Smiley la Sânziana, pe atunci o studentă venită din Republica Moldova.

În ultimii ani, relaţia celor doi evoluase foarte mult, ei locuind împreună de ceva vreme. Cu trei ani în urmă, Laura şi Smiley şi-au cumpărat un teren şi, de atunci, încetul cu încetul, şi-au ridicat propriul cămin. Imobilul are 360 de metri pătraţi construiţi, etaj şi mansardă. Şi, cel mai important lucru, sunt aproape de prieteni: aici mai deţin case Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian, Marius Moga, Cătălin Măruţă şi Andra, dar şi Inna şi iubitul ei. De altfel, zona e una foarte bine păzită, fiind printre cele mai sigure din Ilfov. Dacă mâine vila lui Smiley şi a Laurei Cosoi ar fi scoasă la vânzare, preţul de pornire ar fi situat la circa 300.000 de euro.