Revista People a anunţat că, după şapte ani de mariaj, Jennifer Lopez şi cântăreţul de muzică latino Marc Anthony divorţează.

Părinţi a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani, J Lo şi Marc au făcut public anunţul vineri după-amiază, prin nişte declaraţii comune. "Am decis să punem capăt căsniciei noastre", au spus ei.

"Am ajuns la o înţelegere amiabilă cu privire la toate aspectele", au mai zis artiştii.

"Este un moment dureros pentru toţi cei implicaţi şi apreciem respectul pentru intimitatea noastră în aceste momente", au precizat Jennifer şi Marc.

Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, şi Marc Anthony, de 42 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în iunie 2004. Căsătoria a venit la doar cinci luni după ce J Lo s-a despărţit de actorul Ben Affleck.

Căsătoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

La rândul său, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care are doi copii - Cristin, în vârstă de 10, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.