După antrenorul Călin Moldovan, conducerea clubului Luceafărul Felix a decis să renunţe în această iarnă şi la serviciile atacantului Daniel Lupaşcu.

În vârstă de 31 de ani, atacantul, care în trecut a evoluat şi la FC Bihor, nu a avut randamentul aşteptat de conducerea clubului orădean, evoluând în turul campionatului doar în primele etape, în trei jocuri, timp în care a înscris un gol.

Astfel, conducerea clubului bihorean de liga a II-a a trecut deja la revizuirea lotului de jucători şi a decis să renunţe la atacant.

Este interesant de urmărit care vor fi următorii paşi din acest punct de vedere, al îmbunătăţirii lotului de jucători şi al staff-ului tehnic. Cert este însă că într-o declaraţie de la sfârşitul turului, finanţatorul clubului Gavrilă Ghilea spunea că are nevoie pentru retur de mai mulţi jucători, printre care şi un atacant, care să vină să întărească lotul de jucători.

După destituirea antrenorului Moldovan, va fi nevoie şi de cooptarea unui tehnician. Deocamdată, nu se cunoaşte numele celui care-l va înlocui pe Călin Moldovan.