În prezenţa a circa 200 de prieteni şi parteneri, Auto Bara, unul dintre cei mai activi dealeri de autovehicule din Oradea, a deschis joi seară, pe Şoseaua Borşului, alături de cele deja consacrate pentru mărcile Dacia şi Renault, un showroom dedicat mărcii japoneze a grupului, Nissan.

Încă de la evenimentul inaugural, participanţii au putut admira şi examina câteva modele emblematice ale mărcii – sportivul 370 Z, puternicul X-Trail, jucăuşul Qashqai şi urbanele Juke, Pulsar şi Micra.

Noul salon a fost deschis în prezenţa Dorei Pasăre, brand directorul Nissan România, care a felicitat Auto Bara pentru "cea mai frumoasă locaţie din ţară". Apoi, festivitatea a fost condimentată, în buna tradiţie a gazdelor, cu două momente artistice, susţinute de corul Fiat Lux, care a interpretat piese din folclorul românesc, şi de "Prinţesa Naiului", Oana Lianu, care a încântat publicul cu piese de jazz, evergreenuri şi, la încheiere, cântând şi cu vocea, un potpuriu ce a inclus "hit"-uri populare precum "Cine iubeşte şi lasă", "Sanie cu zurgălăi" şi "Ciocârlia".

Rolul maestrului de ceremonii l-a interpretat directorul de marketing al Auto Bara, Ioana Mihuţi, care a transmis orădenilor pasionaţi de Nissan sau doar curioşi o invitaţie de nerefuzat: în weekend, de vineri până duminică inclusiv, toţi cei care vor vizita noul showroom vor putea testa modelele expuse, având garantat fiecare câte un premiu constând în accesorii şi obiecte promoţionale, iar prin tragere la sorţi şi un sejur de şase nopţi într-o destinaţie turistică de cinci stele.

În plus, orădenii – persoane fizice sau juridice – care vor lansa o comandă pentru un autoturism Nissan vor beneficia, până la finele lunii, de o reducere de 500 de euro pentru orice model.