Restaurantul KFC din Lotus Center s-a deschis miercuri, cu o zi înainte de cea anunţată iniţial. Reţeaua de tip fast-food KFC a investit 410.000 de euro în mutarea şi renovarea restaurantului din Lotus Center, potrivit Ziarului Financiar.

Restaurantul KFC din Lotus are acum o sală de mese proprie şi o terasă, întinsă pe 80 de metri pătraţi. Unitatea a fost mutată, în urma renovărilor din centrul comercial, din zona cupolei în aripa dinspre Carrefour, lângă cafeneaua Violet.

"Investiţia în restaurantul KFC Lotus oferă clienţilor un spaţiu mai mare. Astfel, tradiţionalul restaurant de tip "counter" a devenit un restaurant cu sală proprie, un spaţiu în care putem primi peste 100 de persoane", a declarat Cristina Porumbel, asistent de marketing KFC România.

Potrivit reprezentanţilor Lotus Center, unitatea are o suprafaţă de 370 de metri pătraţi. Oficialii companiei au anunţat că în primul an de funcţionare, restaurantul ar urma să aibă o cifră de afaceri de 960.000 de euro.

Tot în Oradea, KFC a deschis în Oradea Shopping City cel de-al 42-lea restaurant din ţară, cu o investiţie de 350.000 de euro.

La începutul anului, KFC România anunţa că vrea să ajungă la un total de 50 de unităţi pe piaţa locală în 2011 şi o cifră de afaceri de 43 de milioane de euro, în creştere cu 12% faţă de 2010.