Eliminată pe propria mână din sferturile de finală ale Cupei LEN, după un meci istoric cu Spandau Berlin, poloiştii de la CSM Frigo Conti Oradea şi-au văzut de treabă în campionat, unde şi-au trecut în cont noi victorii în Superliga Naţională.

Sâmbătă şi duminică orădenii au spulberat Sportul Studenţesc cu adevărate recorduri ale campionatului: 37-3 şi 36-5. Luni, într-un dublă ce trebuia să se dispute la Arad, dar s-a jucat la Bazinul acoperit Crişul, orădenii au mai consemnat două succese în faţa echipei Amefa Arad cu 24-8 şi 26-5.

Mai mult, CSM Frigi Conti Oradea este în grafic cu un veritabil record. Orădenii au câştigat în campionatul intern toate cele 20 de meciuri disputate până acum, având o medie de aproape 24 de goluri pe meci.

Partidele cu Sportul Studenţesc şi Amefa Arad au fost numai repetiţii pentru jocul din Interliga, pe care orădenii îl dispută marţi, de la ora 17:00, la Bazinul Olimpic, contra formaţiei Vasas Budapesta. Conducerea clubului orădean a hotărât să ofere intrarea gratuită la partida împotriva renumite echipe budapestane.