Se pare că următoarea căsătorie în lumea mondenă va fi, în sfârşit, cea a lui Brad Pitt cu Angelina Jolie, care-şi vor pune verighetele după o relaţie de şase ani şi şase copii.

Zvonuri despre căsătoria celui mai mediatizat cuplu de la Hollywood circulă deja de câţiva ani, dar de această dată par să se confirme. Brad şi Angelina se vor căsători în următoarele săptămâni, însă departe de Hollywood, tocmai în Franţa.

Cei doi au afirmat mereu că nu vor fi soţ şi soţie până când acest lucru nu va fi admis şi pentru homosexuali, dar cei şase copii ai lor i-au făcut să se răzgândească: "Copiii întreabă despre căsătorie. Se gândesc tot mai mult la asta. Aşadar, este ceva ce trebuie să luăm în considerare", a declarat Brad Pitt pentru USA Today.

Revista US Weekly a dezvăluit că cei doi şi-ar putea spune "da" în castelul lor din Correns, sudul Franţei, care tocmai s-a renovat şi care are şi o capelă construită în secolul al XVI-lea.

Se pare că actorii nu vor o mare petrecere, ca cea de un milion de dolari de la nunta lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. Ar urma să fie "intimă şi simplă", potrivit prietenilor lor.