Echipele de juniori şi cadeţi ale secţiei de baschet de la Clubul Sportiv Şcolar LPS Bihorul şi-au continuat victorioase parcursul în actuala ediţie de campionat. Astfel, în ultima rundă desfăşurată până în prezent, echipa U14 a CSS LPS Bihorul s-a impus surprinzător de clar la Cluj Napoca, pe terenul celor de la U Mobitelco II.

Elevii antrenoarei Valeria Scheiner au izbutit să obţină o victorie la o diferenţă de 50 de puncte. Scorul final a fost 78-28 pentru orădeni, ceea ce spune totul despre modul de desfăşurare a acestei confruntări.

Evoluând în deplasare şi tot pe terenul celor de la U Mobitelco II Cluj, jucătorii de la echipa U16 a LPS Bihorul s-au impus la limită, la doar un singur punct.

Jucătorii pregătiţi de profesoara Simina Vlad au câştigat cu scorul de 62-61, în urma unei partide foarte echilibrate.

Pe de altă parte, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează joi, 6 decembrie, Cupa şcolilor generale la baschet băieţi.

Competiţia este programată de la ora 13 la Şcoala "Oltea Doamna" şi va reuni echipe cu sportivi reprezentând clasele V-VI de la CN "Emanuil Gojdu", Şcoala Dacia, Şc. Gen. nr. 16 şi Şcoala "Oltea Doamna".

În total vor desfăşura şase meciuri, pe sistemul fiecare cu fiecare. La sfârşit, echipele vor fi premiate cu diplome, cupe, medalii, mingi şi dulciuri.